BANERENESSIS12

ΝΕΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες εβδομάδες μετά την ίδρυση της εταιρείας Enessis μία προφορική συμφωνία με την εταιρεία Καμπανάος ΑΕΕ οδηγεί στην πρώτη παρουσίαση του βιβλιοδετικού συστήματος Enessis 2easy.

Είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός κόσμος έρχεται σε επαφή με τα βιβλιοδετικά συστήματα για ψηφιακά άλμπουμ.

Μέσα από μία επίδειξη - σεμινάριο η εταιρεία Enessis παρουσιάζει στο κοινό τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου καθώς και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σε όποιον επενδύσει στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Άλλωστε όπως έδειξαν οι επόμενοι μήνες με κορύφωση τη Photokina 2008 όλη η παγκόσμια φωτογραφική αγορά είχε στρέψει το βλέμμα της στο ψηφιακό άλμπουμ καθώς και στα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Dafoto Φεβρουάριος 2008 Ρουμανία

Η εταιρεία Enessis συνάπτει άτυπη συνεργασία με την Noritsu Hellas μονοπρόσωπη ΕΠΕ και κατόπιν παρότρυνσης του τότε διαχειριστή της Michael Heinzel κάνει το πρώτο βήμα στην διεθνή αγορά.

Μέσα σε λίγες ημέρες η Noritsu Hellas διοργανώνει με τον επίσημο Dealer  της στη Ρουμανία (Dafoto) μία παρουσίαση του βιβλιοδετικού συστήματος της εταιρείας Enessis.

Σε εκθεσιακό χώρο του Βουκουρεστίου η εταιρεία Dafoto ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Enessis και δίνει το δικαίωμα στην Enessis να παρουσιάσει το βιβλιοδετικό της σύστημα Enessis 2easy, το οποίο αποτελούσε το πρώτο μοντέλο της εταιρείας.

 

dafoto

dafoto20081

PhotonetShow Μάρτιος 2008 Λεμεσός Κύπρου

Η εταιρεία Enessis διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τον υπεύθυνο της εταιρείας Nexus Publications SA κο Μελετζή, του οποίου η εταιρεία ήταν συνδιοργανωτής της πρώτης επίσημης έκθεσης που έγινε στη Λεμεσό της Κύπρου, αποφάσισε να συμμετάσχει.

Η έκθεση αυτή διοργανώθηκε από τον σύνδεσμο φωτογράφων της Λεμεσού και την εταιρεία Nexus Publications από την Ελλάδα. Το Κυπριακό κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργια για την πρώτη έκθεση επί Κυπριακού εδάφους.

Η εταιρεία μας παρουσίασε το μοντέλο Enessis 2easy όπου και πραγματοποίησε την πρώτη on spot πώληση του εκθεσιακού μοντέλου.

 

photonetshow2

photonetshow2008

Photokina Σεπτέμβριος 2008 Κολωνία Γερμανίας

Έχοντας εμπειρία από δύο παρουσιάσεις στο εξωτερικό τον ίδιο χρόνο, η εταιρεία Enessis αποφασίζει να πάρει μέρος στο μεγαλύτερο φωτογραφικό γεγονός, την διεθνή έκθεση Photokina 2008.

Τα μεγέθη σε αυτή την έκθεση είναι πολύ διαφορετικά, για παράδειγμα 1500 εκθέτες περίπου από 50 διαφορετικές χώρες και 160.000 επισκέπτες από 150 χώρες.

Η εταιρεία μας στο 20τμ περίπτερό της παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της μοντέλο Enessis Workstation. Το μοντέλο αυτό κέντρισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όπου πολλοί επισκέπτες το χαρακτήρισαν έξυπνη και πρωτοποριακή λύση βιβλιοδεσίας για ψηφιακά άλμπουμ.

 

Photovision Μάρτιος 2009 Ελλάδα

Η εταιρεία Enessis έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της σε έκθεση στην Ελλάδα. Λίγους μήνες μετά την πρώτη της εμφάνιση στην διεθνή έκθεση Photokina 2008 συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Photovision 2009 η οποία πραγματοποιήθηκε στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Αθηνών.

Στην έκθεση αυτή η εταιρεία Enessis παρουσίασε στο 61τμ. περίπτερό της όλη τη γκάμα των προϊόντων της καθώς και το πρωτοεμφανιζόμενο μοντέλο Enessis Cassette. Η παρουσίαση του συγκεκριμένου μοντέλου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Η επιτυχία αυτή οφειλόταν κυρίως στο ότι η εταιρεία Enessis για πρώτη φορά έδωσε την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους πελάτες να αγοράσουν ακριβώς τον εξοπλισμό που χρειάζονται χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν περιττά εξαρτήματα ή μέρη του βιβλιοδετικού εξοπλισμού που ήδη χρησιμοποιούσαν για άλλες εργασίες.

 

photovision2009

photovision20092

PhotonetShow Μάρτιος 2010 Ελλάδα

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της εταιρείας Enessis στην έκθεση Photovision 2009 ακολούθησε η δεύτερη επίσημη συμμετοχή της σε έκθεση στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση PhotonetShow 2010 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace που βρίσκετε στο εμπορικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, στον οποίο η εταιρεία μας είναι μέλος από το 2009 και αφορούσε αυστηρά επαγγελματίες της φωτογραφικής αγοράς.

Σε αυτή την έκθεση ο χαρακτήρας ήταν κυρίως επικοινωνιακός παρά παρουσίαση νέων προϊόντων. Όλοι οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά με τους πελάτες τους, να γνωρίσουν καινούργιους και να συζητήσουν για τα προβλήματα της αγοράς.

 

photonet

Photokina Σεπτέμβριος 2010 Κολωνία Γερμανίας

Δύο μήνες πρίν τον Ιούλιο του 2010 η εταιρεία Enessis ήλθε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία OW CONSULT που εδρεύει στην Γερμανία για την ανάληψη προώθησης από την OW CONSULT των προϊόντων της Enessis σε χώρες της Αφρικής και κεντρικής Ευρώπης.

Κατόπιν παρότρυνσης του υπεύθυνου της OW CONSULT, ο οποίος είχε προγραμματίσει ραντεβού στη Photokina για λογαριασμό της εταιρείας Enessis, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να λάβουν μέρος στην έκθεση παρότι η εταιρεία βρίσκοταν στην μέση μιας παραγωγικής διαδικασίας νέων μοντέλων.

Στην Photokina 2010 η εταιρεία Enessis παρουσίασε στο 51τμ. περίπτερό της μία σειρά καινούργιων μοντέλων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κέντρισε το μοντέλο Enessis 4 in 1 Binding System, το οποίο αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση βιβλιοδεσίας επαγγελματικών ψηφιακών άλμπουμ μεγάλων διαστάσεων παγκοσμίως.

 

photokina2010

photokina2012

Για ενημέρωση σχετικά με  προϊόντα - μηχανήματα ή παραγγελίες
τηλεφωνήστε στο 210-5730-886 ή στείλτε email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.